KARDEMİR Staj Başvuruları Açıldı

KARDEMİR Staj Başvuruları Açıldı

KARDEMİR Staj Başvuruları Açıldı

Fabrikalar kuran fabrika özelliği ile ülkemizin baş tacı, bölgemizin en büyük kuruluşu Kardemir Demir Çelik Fabrikaları Staj  Başvurularının açıldığını duyurdu.

İnternet sitesinden ve sosyal hesaplarından yapılan açıklamada, staj yapmak isteyen üniversite ve yüksek okul öğrencileri üretim ve yönetim stajı kapsamında yaz döneminde staj yapabilecekler. Başvuruların 17 Nisan 2020 tarihine kadar resmi İnternet siteleri üzerinden yapılacağı belirtildi.

KARDEMİR Staj Başvuruları AçıldıKardemir yönetiminden “KARDEMİR Staj Başvuruları Açıldı” başlığı ile yapılan açıklama şu şekilde;
Şirketimizde staj yapmak isteyen üniversite ve yüksekokullarda öğrenim gören öğrenciler, üretim ve yönetim stajı kapsamında planladığımız yaz dönemi staj ön kayıtlarını, 17 Nisan 2020 tarihine kadar web sitemiz üzerinden yapabilirler.

Ön kayıtlar başvuru formunda yer alan bilgiler ışığında değerlendirilecek olup formda ilgili alanların dikkatle doldurulması önem arz etmektedir.

Kardemir Staj Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Başvuru esnasında gerekli bilgilendirmelerin yapıldığı sayfada Genel Bilgilendirme başlığı altında gerekli açıklamalar şu şekilde yapıldı;

“Genel Başvuruda, bilgileriniz açık iş pozisyonlarında değerlendirilmek üzere veritabanımızda 2 yıl süre ile kayıt aldında saklanacak ve yalnızca ihtiyaç duyulması durumunda sizinle irtibata geçilecektir.

Staj başvuruları ise yalnızca staj başvuru dönemlerinde aktif olarak kullanılabilir. Staj başvuru tarihleri gerek web sayfamız üzerinden, gerekse sosyal medya hesaplarımız üzerinden duyurulacaktır.

İnternet sitemiz üzerinden bilgilerinizi doldurarak sistemimize kayıt olabilir, kayıt işlemi gerçekleştikten sonra staj veya genel başvuru yapabilirsiniz.”

Kardemir Fabrikalarında Staj başvurusunda bulunmak için Buraya Dokunun!

Karabük Öğrenci Rehberi Kampüs Haberleri

Arkadaşlarının da Haberi Olsun!