KYK kredi ve burs başvuru sonuçları açıklandı mı?

KYK kredi ve burs başvuru sonuçları açıklandı mı?

KYK kredi ve burs başvuru değerlendirmeleri devam ediyor

KYK kredi ve burs başvuru sonuçları açıklandı mı?Arama motorlarında en çok aranan kelimeleri takip eden bazı yayın kuruluşları resmi İnternet sitelerinde “2019 KYK burs ve kredi sonuçları resmen açıklandı” gibi haber başlıkları atıp asılsız haberlerle ziyaretçi çekmeye çalışıyor.

Bir diğer en çok kullandıkları başlık ise “KYK kredi ve burs başvuru sonuçları ile ilgili son dakika haberi!“.

2019 KYK burs ve kredi sonuçları henüz açıklanmadı.

Haber sitelerinin ziyaretçi çekmek amacıyla kopardıkları yaygaranın ardından Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü resmi tweet hesabından bir mesaj attı. Mesajında KYK kredi ve burs başvuru değerlendirmelerinin devam ettiğini açıkladı.

KYK kredi ve burs başvuru sonuçları açıklandı mı?KYK Genel Müdürlüğü attığı twitte “Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğümüz tarafından 15 – 21 Ekim tarihleri arasında alınan burs/kredi başvuruları için değerlendirme süreci devam etmektedir. Sürecin ardından sonuçlar yurtkur.gsb.gov.tr resmi sitemizden ve resmi sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacaktır.” dedi.

Sonuçlar müracaat eden tüm öğrencilerimiz tarafından merakla bekleniyor. Bu merakı çıkara dönüştürmek isteyen haber siteleri yalan yanlış haberler yayınlıyor.

Resmi açıklamadan da anlaşılacağı üzerine gündemde olan popülist yayınları fazla itibar etmeyip ilgili kurumların resmi sitelerinin ve sosyal medya hesaplarının takip edilmesi daha doğru olacaktır.

KYK Burs ve Kredileri hakkında bilgi için lütfen dokunun.

Arkadaşlarının da Haberi Olsun!