Teşekkürler Safranbolu Belediyesi

Teşekkürler Safranbolu Belediyesi

Teşekkürler Safranbolu Belediyesi

Safranbolu Belediyesi 24 Ocak akşamı yaşanan deprem neticesinde bölgede yakınları bulunan Karabük Üniversitesi öğrencilerimiz için yardımda bulunacağını açıkladı.

Deprem bölgesindeki yakınlarının yanına gitmek isteyen Elazığlı veya Malatyalı öğrenci kardeşlerimizin ulaşım ücretleri Safranbolu Belediyesince karşılanacak.

Safranbolu Belediyesi resmi twitter @SafranboluBld hesabından yaptığı paylaşımda 24 Ocak akşamı Elazığ ve Malatya illeri ile çevrelerinde meydana gelen depremde yakınları bulunan ve bölgeye gitmek isteyen Elazığlı ve Malatyalı öğrencilerin ulaşım ücretlerini karşılayacağını duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre Karabük Üniversitesinde okuyan ve deprem bölgesinde yakınları bulunan Elazığlı veya Malatyalı öğrenci kardeşlerimiz bölgelerine gitmek için müracaat etmeleri durumunda ulaşım ücretleri belediyece karşılanacak.

Teşekkürler Safranbolu Belediyesi

Başvuruların Safranbolu Halk Masası’na şahsen yapılacağı gibi daha detaylı bilgilerin de 0370 712 41 14 nolu telefondan alınabileceği belirtildi.

Öğrenciler arasında takdirle karşılanan bu destekten ötürü Karabük Öğrenci Rehberi olarak tüm öğrenci kardeşlerimiz adına Safranbolu Belediyesine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Aynı zamanda Yardım Kampanyası da başlatıldı

Yine Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin talimatı ile Elazığ ilinde meydana gelen depremin ardından depremzedelerin yaralarını sarmak için yardım kampanyası başlatıldı. Yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların battaniye, mont, çorap, kışlık ayakkabı, atkı, bere, kazak, bebe maması, gıda kolisi ve benzeri gibi malzemelerle kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşların Kıranköy ile Tarihi Çarşı’da bulunan belediye binalarına, SAKEM ve Hayır Çarşısına başvurmaları istendi.

Teşekkürler Safranbolu Belediyesi

Arkadaşlarının da Haberi Olsun!